HATAY / SAMANDAĞ - Koyunoğlu Ortaokulu

Kas

Okulumuz İngilizce öğretmeni Demet Kaplan 5.sınıf öğrencilerimizle birlikte Halloween ( Cadılar Bayramı)Etkinliği duzenlediler. Oldukça eğlenceli bu çalışma için öğretmenimizin ve öğrencilerimizin emeğine sağlık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun.

Ekm

Cuhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında okulumuzda  Görsel Sanatlar Öğretmenimiz İlkay Reda Özarpacı tarafından "Cumhuriyet Bayramı" temalı resim yarışması düzenlendi.

Yarışmayı kazanan öğrencilerimiz:

1. Ada UZEL (6-B)

2.Ceren GİRİŞKEN(8-C)

3. Zeynep KÖYGÜLÜ(8-C)

Mansiyon Ödülü: Dilan YOL(6-B)

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet ERASLAN tarafından Sınıflararası Futbol Turnuvası düzenlenmektedir. Tüm takımlara başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuzun genel ve sınıflar bazında veli toplantılarını gerçekleştirdik. Genel toplantıda oylama ile Okul Aile Birliği Başkanı olarak Emine BEYAZGÜL, Başkan Yardımcısı olarak Şirin GEZİCİ, Sayman olarak Alev OĞUROL ve üyeliklere de Sevinç ÇAVLAK ile Nuray SEKİN seçilmiştir. Toplantıya katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Zekiye YALDIZ ALTUNAY tarafından 5.sınıf öğrencilerimize Duygularımızı Tanıyoruz etkinliği düzenlendi.

Ekm

Her yıl düzenlenen Kod Haftası etkinliklerine Koyunoğlu Ortaokulu olarak Tospaa ile katılıyoruz. Tospaa Bilgisayarsız Kodlama Oyunu; erken yaşta kodlama eğitimi için tasarlanmış, içerisinde pek çok görev kartı bulunduran ekransız kodlama oyunudur. Deprem bölgesine destek amacıyla Kale grubu tarafından gönderilen Tospaa oyun setleri için de teşekkür ediyoruz.

Ekm

Eğitim uğruna emek veren, değerli tüm öğretmenlerimizin Dünya Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Ekm

Okulumuzda Berlin-Brandenburg Atatürkçü Düşünce Derneği ve Hatay Kültür Sanat Edebiyat Platformu'nun desteği ve katkılarıyla konteynır kütüphanemizi oluşturduk ve açılışını gerçekleştirdik. Kütüphane açılış töreninde Berlin Branderburg Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Sekreteri Ali Kemal AKSOY ve Hatay Kültür Sanat Edebiyat Platformu adına Müslüm KABADAYI konuşma yaptılar. Kütüphanemizin açılışına katkı sağlayan, emek veren, destekleyen herkese teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni Zekiye YALDIZ ALTUNAY tarafından 5.sınıf öğrencilerimiz ile tanışma etkinliği düzenlendi.

Eyl