HATAY / SAMANDAĞ - Koyunoğlu Ortaokulu

Öğrencilerimizden

Zeliha Nur BEYAZGÜL-Mangala ilçe 1.si ,

Yakup ÖZGÜN-Pentago ilçe 1.si,

Ali GÖKKURT ilçe 2.si olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

İlkyar Derneği üyeleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenler ive öğrencilerimizle bir çok etkinlik gerçekleştiren ve farklı atölyeler ile öğrencilerimize katkı sağlayan ekibe çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Eğitimci, araştırmacı-yazar Müslüm KABADAYI okulumuzda öğrencilerimizle bir araya gelerek "Kültür ve Dil Diyalektiği" konulu söyleşi gerçekleştirdi.Kendisine öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nalan GÜL ŞAHUTOĞLU tarafından Kale Seramik desteği ile yürütülen "Bilgi İşlemsel Düşünme ve Oyun Tabanlı Kodlama Projesi" kapsamında Tospaa ile bilgisayarsız kodlama etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Proje kapsamında Robotik Kodlama etkinlikleri de gerçekleştirilecektir.

Ock

Dönemi güzel bir söyleşi ile taçlandırıyoruz :

Orta Doğu Teknik Üniversitesi hocalarımızdan Prof.Dr.Hüseyin Vural kitap okumanın önemi üzerine 8 Ocak 2024 Pazartesi Günü 09.30-10.30 saatleri arasında öğrencilerle güzel bir söyleşide bir araya gelecek.

Ara

Okulumuzun Yeni Yıl Etkinlikleri kapsamında İngilizce Öğretmeni Demet KAPLAN tarafından "Yeni Yıl Kartpostal Yapımı" etkinliği düzenlendi.

Ara

Ülkemizde üretilen, yetiştirilen ürün ve malların tüketiminiartırmak, tutumlu olmak ve yerli ürün kullanımının önemini vurgulamak amacıyla okulumuzda Yerli Malı Haftasını kutladık. Etkinliklere destek veren tüm velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet ERASLAN tarafından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada Şampiyon olan 8A sınıfını tebrik ediyor ve emeklerinden dolayı öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Özellikle köy çocuklarına okuma heyecanı ve eğitimini daha ileri düzeyde sürdürme motivasyonu kazandırmak ve eğitimlerine katkıda bulunmak için hiçbir politik kaygı taşımadan, insanların eşit olduğu ilkesinden yola çıkarak etkinlikler gerçekleştiren İLKYAR tarafından yürütülen proje kapsamında okulumuza kitap bağışı yapıldı. Projeye katılım sağlayan okulumuz İngilizce Öğretmeni Demet KAPLAN'a, Türkçe Öğretmenleri Ceylan ŞAHİN ve Pelin SABANCI KARATAŞ'a, Okul Müdür Yardımcısı Funda ERALDEMİR'e ve kitapların bize ulaştırılmasını sağlayanHilal YILDIZ'a ve tüm vakıf üyelerine teşekkür ediyoruz.

Kas

LGS öğrencilerilerimize miral vermek ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla Robet Koleji öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Çalışmaları, ders progamları ve kazanma süreçleri hakkındaki tecrübelerini bizlerle paylaştıkları ve ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ve Minnetle Anıyoruz.